Garanciális feltételek

 

 

  1. Az L & L Hidraulika Bt. (6000. Kecskemét, Matkói út 18.) az általa végzett szolgáltatásokra garanciát vállal.
  2. A garancia arra vonatkozik, hogy a javított és beépített hidraulikus egységek az előírt műszaki paramétereket teljesítik.
  3. A garancia időtartama függ a megrendelt javításoktól, és a hidraulikus egységek üzemi körülményeitől. Ezt figyelembe véve az üzembe helyezéstől számított 6-12 hónap.
  4. A garancia vállalás időtartamában belül az L & L Hidraulika Bt. kötelezettséget vállal a hidraulikus egységek kijavítására, az igénybejelentéstől számított 8 napon belül.
  5. A garanciaidő tartamát meghosszabbítjuk azzal az időtartammal, amely alatt a vevő az egységeket saját hibáján kívül rendeltetésszerűen nem használhatta.
  6. Nem terjed ki a garanciavállalás azokra a hidraulikus egységekre, amelyeket a szállítástól számított 6 hónapon belül nem helyeztek üzembe.
  7. Nem terjed ki a garanciavállalás olyan hibákra, amelyek akkor keletkeznek, - ha az egységeket nem rendeltetésének megfelelően használják, tárolják, - ha az egységeket erőszakos behatás éri, - ha az egységeket az előírástól eltérő műszaki paraméterekkel üzemeltetik, - ha nem tartják be a berendezésekre vonatkozó üzemeltetési és karbantartási utasításokat és előírásokat, - ha az üzemeltető vagy más az L & L Hidraulika által nem jogosított személy az egységeken karbantartást meghaladó javítást vagy átalakítást végez.
  8. A garancia csak a számla bemutatása és hidraulikus egység telephelyre történő beszállítása, illetve átvétele után érvényesítető.
  9. Az L & L Hidraulika Bt. garanciavállalási felelőssége csak a hiba jelen feltételek szerinti elhárítására terjed ki. Egyéb, járulékos következményekért és költségekért, (pl. termelés kiesés), amelynek a garanciavállalás alá eső hibával kapcsolatban keletkeznek a szolgáltató felelősséget nem vállal.

 

 

Vissza Kezdőlap Tovább